NOW IS NOT THE TIME TO CRY

Pumpar Oasis fast jag egentligen borde läsa Tristan&Isolde.. men om jag känner mig rätt kommer jag ändå hinna läsa klart den innan onsdag. Har redan sumpat MVG i svenska a, så jag har inget att förlora. Positiv_brud_93!

.
Jo föresten, idag var alla 1or på Don't drink and drive föreläsning, och bland det värsta jag vet är folk som kör rattfulla. Så det var en arg och ledsen Amanda som satt där tyst och lyssnade på den fina föreläsningen. Grätt en skätt, ne en stor skvätt, när de spelade upp en film när det var en mamma som berättade om när hennes dotter hade dött, en kille som hade kört ihjäl sin bästa kompis och en tjej som hade blivit påkörd och förlamad från nacken och ner.
USH, dö era jävla rattfyllo, ni har fan inget innanför pannbenet!

Spelas just nu: Oasis - Live forever
(Här levereras en underbar låt akustiskt, precis som jag vill ha det. Oasis är grymme!)


AS MY TEENAGE SKIN WAS TANNED

Kom till skolan hyffsat glad, hade nationella o blev ledsen, spenderade eftermiddagen på stan med Tilda&Emilia och blev glad, åkte hem o blev ledsen, kollar på köksbordet -emmaboda affischerna hade kommit - GLAD TJEJ!

Har precis lyssnat igenom Johnossis nya föresten. Grymme! Ni måste lyssna på grabbarna.

Spelas just nu: Johnossi - Chris is dead
gammal låt men väry good indeed yao


WHEN I WATCH YOU, I WANNA DO YOU RIGHT WHERE YOU'RE STANDING

Drömmer alltid en massa mardrömmar när jag är sjuk, och i natt var de fruktansvärt läskiga.. Smsade älskling, han fick mig att lugna ner mig. Åh, Christian är finast ♥ Jag sover alltid bäst när jag sover med honom eller med någon kompis, känns så mycket tryggare, lugnare. Och ja, om ni inte redan klurat ut det: jag är äckligt mörkrädd.


.
Spelas just nu: Say anything - Alive with the glory of love
Saknar nästan tiderna när jag lyssnade på say anything..


A BILLION SEASONS ARE BORN


Spydde som en gris igårkväll, inatt och idag. Men nu är det över (peppa peppa, ta i trä) och jag hoppas jag kan göra matte nationella imon utan större besvär.

Jag är lite utav en riktig planerare och listmakare! Så gissa vad jag har gjort hela min ledig dag? Jo, planerat och gjort listor så klart. Skrivit ner vad jag ska lägga mina pengar på denna månad samt skrivit upp vad jag behöver till nästa månad, räknat ut hur mycket pengar jag har, tagit en stark funderare kring varför mina pengar försvinner så snabbt, gjort ett träningsschema, tagit mina anteckningar från diverse lektioner och gjort om till dokument på datorn, räknat ut hur många sidor jag behöver läsa per dag fram till bokredovisningen/provet.

Sen så till det ni kanske skulle tycka vara kul att göra: jag har solat och haft inpackning i håret. Myspys

Spelas just nu: Empire of the sun - standing on the shore
(Empire of the sun levererar alltid grymma musikvideos)


DU TOG TILLBAKS ATT SOM DU GAV

Jag blir uppriktigt ledsen för de flesta jävla tonåringar har ingen aning om hur fruktansvärt bra Ulf Lundell faktiskt är! Som på valborg frågade jag några kompisar om de hade lust att hanka på Uffes konsert på slotsruinen. Svaret blir "..alltså jag har inte lyssnat på honom, men mamma gör/vem är det?/han suger, han är bara en gammal gubbe". Lär er av era föräldrar för guds skull! ULF LUNDELL ÄR KUNG.

Spelas just nu: Ulf lundell - Håll mig.. och ingenting

Blivit lite mycket musik i senaste inläggen nu känner jag. Men vad fan, musik är gött och jag älskar det.


MR. CLEAN TELL ME IS THAT REALLY YOU? I WONDER WHAT YOU'VE DONE, TO BECOME SO FREAKING DUMB


.
Spelas just nu: Millencolin - mr. clean
Favoritlåt med gamla millencolin, mumma!

WHY ARE WE BREAKING OUR NECKS?

Jag vet att jag har en skruv lös när det gäller betyg, men att bli ledsen över ett mvg- är diotiskt. Det är fan superbra, varför kan jag inte få in det i hjärnan? Kanske bara är för att jag varit lite sne idag dock.
Men den här musikvideon får mig alltid på bra humör. Så jävla rolig, måste ses!


The darkness - Girlfriend

RSS 2.0