JAG ÄR HELLRE ENSAM ÄN LYCKLIG MED NÅGON ANNAN, CHRISTIAN ♥


Nu ska jag vara lite ytlig: Jag saknar att vara brun, långhårig och hårfärgen. Sen kan jag ju radda upp en massa om hur mycket jag saknar värmen osv. men det är inte visentligt. Låt oss göra nya fina minnen och leva i nuvet för vi vet inte när det tar slut. Ta vara på det ni har!

Spelas just nu: Håkan hellström - brännö serenad
(boosta sommarkänslan med allas favorit håkan)



I KNOW I'M BEING USED, BUT IT'S OKEY MAN CAUSE I LIKE THE ABUSE


Lärare:
Ja, ni alla är väl runt 16-17 år va?
Alla: Jaaa..    
Någon tjej: Nee, hon är tjugio! *pekar på en annan tjej*
Jag: Hahahaha!
Tjejen: *bitchblick*

Jag trodde det var ett skämt, jag menar bruden ser fan ut som en underutvecklad
14åring. Men ja, det var pinsamt, så jävla pinsamt. Det händer bara mig.

Spelas just nu: The offspring - Self esteem
(nuvarande ringsingnal, för folk inte gillade 'great balls of fire')


MORE THAN BETRAYAL AND PAIN


En ung nina simone

Självklart lyckas jag somna på massagen idag, eller rättare sagt under avslapningen. Vi fick ligga i sjukhussängarna och lyssna på en avslappnings skiva. Det enda jag hörde var "Räkna till fyra när du andas in, räkna till fyra när du andas ut". Sen låg jag där halvdöd som vanligt. Lyckas vakna precis innan skivan slutar och upptäcker att jag somnat.
Jag: Åh nej, jag tror jag slumrade till lite. Hörde man det?..
Malin: ..Mjaaa, det var nog bara jag.
Yeahright! Men jag är inte förvånad, jag sover ju stående, på bussar, yogan, skolan, framför datorn, i bilar så varför skulle massagen vara annorlunda?

Spelas just nu: Lucero - tell me what it takes
(är det bara jag eller låter inte ben nichols som ron pope ibland?)


I WANNA BE SEDATED

Jag är en jäkel på att komma ihåg låttexter, men det blir inte alltid rätt. Och påtal om Ramones i förra inlägget kan jag ju berätta att jag alltid trott att Ramones sjöng "Twenty-twenty-twenty-four, i was a door" i låten i wanna be sedated. Lyssna själv, det låter som det!
Tills jag lite senare kom på att nee det måste ju vara "Twenty-twenty-twenty-four i was a bore", istället.  Så jag kollade upp vad de sjunger. Twenty-twenty-twenty-four hours to go är det rätta svaret. Inte alls i närheten av vad jag trodde men mycket mer logiskt..

Spelas just nu: ramones - psycho therapy
(ännu en favoritlåt med guldgrabbarna)


HURRA FÖR JUNKYARD!

Till min stora besvikelse så kunde man ju inte få hem ett par råsnygga converse från usa. Så jag försökte med diverse europeiska converse sidor ett jävla tag och min ungerska är ju inte precis på topp.. Sen slog det mig. JUNKYARD! Och gissa om de fanns där? Junkyard räddar kvällen. Så nu fraktas mina mörkblå converse till tomteby. Hurra!

Haha just det. Karin tränade med mig idag på friskis. Hon tyckte en biceps maskin var tung och då lättade jag på vikterna lite. När hon väl ska göra övningen, lyckas hon ta i så mycket att hon smäller upp stången rakt i ansiktet och börjar blöda från läppen. Hon lär ju inte behöva använda lipplumber imon ialllafall.. Mohaha



Spelas just nu: Ramones - beat on the brat
(en av favoritlåtarna med ramones. U2 har gjort en grym cover på den som ni hittar här)


RSS 2.0